Livrari nationale si internationale !
+5000 de clienti satisfacuti
Tabel marimi Cautare
0

Informatii livrare

    Produsele prezentate pe site sunt realizate in Atelierele Lempika Kids. Astfel, produsul ales de Dumneavoastra poate fi expediat din stoc, sau realizat la comanda si personalizat. In functie de acest aspect, fluxul de comenzi si unele perioade mai incarcate ale anului, livrarea produselor Dvs se poate realiza intr-un interval cuprins intre 1-5 zile de la lansarea comenzii. Daca aveti nevoie de produs intr-o perioada determinata, va rugam sa ne sunati pentru informatii suplimentare, inainte de plasarea comenzii.       

    Coletele sunt expediate prin intermediul firmei de curierat Sameday. In momentul expedierii coletului Dvs veti fi informat printr un sms despre acest aspect.      

    Taxa de transport este de 21 de lei pentru toate localitatile unde exista sedii ale celor doua firme de curierat. Pentru celelalte localitati, taxa de transport se calculeaza astfel: 21 lei plus 1 leu/km fata de orasul in care exista un sediu al societatii de curierat. Aceasta taxa de transport se achita separat la firma de curierat in momentul receptionarii coletului. 

    Produsele comenzi speciale sau cele personalizate/ brodate nu se returneaza, decat daca exista un defect de fabricatie.