Livrari nationale si internationale !
+5000 de clienti satisfacuti
Tabel marimi Cautare
0

Termeni si conditii

Proprietatea

Site-ul www.lempika.ro este proprietatea SC Lempika Fashion SRL, numita in continuare Vanzator. Accesul si utilizarea site-ului www.lempika.ro se supun prevederilor specificate in pagina “Termeni si Conditii”. SC Lempika Fashion SRL isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in pagina „Termeni si conditii”. Datele de identificare si contact ale SC Lempika Fashion SRL: Numar de inregistrare la Registrul Comertului: J15/739/15 Cod unic de inregistrare: 35149340 Sediul social: Targoviste, Bvd Unirii, bl 67, parter. Numere de telefon: 0721209093 Adresa de e-mail: rochitelempika@yahoo.com sau productielempika@yahoo.com

Detalii produse

Comanda produselor se face online sau telefonic la numarul 0721 209 093. Produsele sunt oferite in limita stocului detinut de Vanzator, utilizatorii site-ului urmand sa fie anuntati in momentul in care un produs nu mai este disponibil fie prin afisarea mesajului “stoc epuizat” in cadrul paginii de Detalii produs de pe site, fie, in cazul in care produsele au fost deja comandate, prin intermediul unui e-mail.

Nu exista valoare minima a unei comenzi. Gama de marimi disponibila pentru un anumit produs este afisata in lista derulanta „Alege marimea” din pagina produsului.

Imaginile produselor publicate pe site au titlu de informativ, putand sa existe mici diferente de culoare intre imaginile prezentate si produsele reale, datorita calitatii fotografierii. Produselor sunt conforme cu descrierea din Pagina Produsului. Preturile produselor includ TVA dar nu includ cheltuielile de transport si ramburs.

Plata produselor

Plata produselor comandate se poate realiza: – la primirea produselor – prin folosirea sistemului ramburs (plata catre reprezentantul firmei de curierat);

Livrarea produselor

Livrarea produselor se efectueaza folosind firme de curierat rapid, oriunde pe teritoriul Romaniei, in functie de preferintele clientului. Costul transportului este suportat de catre Cumparator. Termenul de livrare este de regula intre 1-5zile lucratoare. Tariful de livrare este stabilit de firma de curierat in functie de greutatea fizica sau volumetrica a coletului si creste proportional cu aceasta. Atunci cand Cumparatorul alege plata la destinatie, pe langa contravaloarea Transportului, Cumparatorul va achita si valoarea costului Rambursului = acea valoare perceputa de catre firma de curierat pentru a aduce suma de bani de la Cumparator la Vanzatorul sc Lempika Fashion srl. Prin apasarea butonului „Trimite comanda” Cumparatorul se declara de acord cu costurile de Transport si Ramburs.

Vanzatorul isi rezerva dreptul sa expedieze cu intarziere produsele comandate sau sa anuleze comenzile a caror livrare nu poate fi efectuata.

Returnarea produselor

Cumparatorul are dreptul sa renunte la cumparare, fara penalitatii si fara invocarea unui motiv, in termen de 3 zile lucratoare de la data achizitionarii produsului (data este inscrisa pe factura sau pe bonul fiscal). In acest scop Cumparatorul trebuie sa notifice Vanzatorul privind intentia de returnare. Notificarea Vanzatorului se poate face prin telefon/sms/whatsapp la 0721209093.

Produsul trebuie returnat cu toate etichetele intacte, nedeteriorat si fara urme de purtare.

Returnarea se face doar prin intermediul firmelor de curierat, la adresa: SC Lempika Fashion SRL, Targoviste, Bdv unirii bl 67 parter. Nu se accepta retururi expediate prin Posta Romana.

Contravaloarea transportului retur este suportata de catre Cumparatorul care solicita returul in concordanta cu prevederile legislatiei in vigoare. Nu primim colete retur cu plata ramburs!

Pentru produsele returnate care indeplinesc toate cerintele specificate mai sus, contravaloarea lor se va transfera Cumparatorului prin transfer bancar in termen de 14 zile calendaristice.

In acest scop Cumparatorul va trebui sa transmita Vanzatorului prin sms/whatsapp la nr 0721209093 contul IBAN format din 24 caractere precum si numele titularului de cont acelasi cu cel de pe factura respectiv din comanda.

Protectia datelor personale

Vanzatorul se obliga ca datele personale ale Cumparatorului sa nu fie difuzate catre terti. Cumparatorului ii sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Cumparatorul isi da acordul ca datele sale cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de vanzator cu scopul de a primi pe viitor informatii despre noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing direct.

Cumparatorul este de acord sa primeasca obiecte promotionale, produse gratuite, precum si informatii prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Vanzator. Prin incheierea acestui acord, Cumparatorul accepta sa se aboneze la newsletterele Lempika.

Garantie

SC Lempika Fashion SRL asigura garantia tuturor produselor comercializate prin site-ul www.lempika.ro, potrivit dispozitiilor Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora (cu modificarile ulterioare) si cu respectarea indicatiilor privind intretinerea si garantia produselor. In caz de vicii sau lipsa de conformitate, puteti solicita, repararea sau inlocuirea produsului. Aceasta va avea loc in termen de 30 zile calendaristice de la data la care ne-ati informat asupra defectului, in limita stocului disponibil. Cheltuielile de transport pentru repararea sau inlocuirea produsului vor fi suportate de catre Cumparator. Garantia se valideaza cu factura fiscala receptionata de cumparator odata cu produsele comandate. Neconcordanta dimensionala cu corpul purtatorului nu constitue viciu si nu face obiectul garantiei. Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta prin mijloacele specificate in pagina Contact.

Prin completarea formularului de comanda si finalizarea unei comenzi Cumparatorul se declara de acord cu Termenii si Conditiile specificate mai sus.